Miért jönnek vissza ugyanazok a problémáim?

Miért jönnek vissza ugyanazok a problémáim?

"Miért rendeződnek vissza a dolgaim, amikor fejlődtem azokban korábban? Miért jönnek vissza ugyanazok a problémáim? Ha elvégeztem egy tanfolyamot, miért nem tudom később úgy és olyan hatékonyan használni a tanultakat, mintha nem végeztem volna el semmit?" - Ismerős...

A titok

A titok

Hogyan tudsz változtatni a valóságodon? Amíg az az állapotod, amiben most vagy, valamely múltbéliből táplálkozik, vagy egy elérendő dologgal kapcsolatos, addig nem a jelenből teremtesz,…

Milyen vezetőt “kapunk”?

Milyen vezetőt “kapunk”?

Mi tehetünk a belső minőségünkön keresztül a saját emberi vezetőink minőségéről is. (“Olyanok a vezetőink, aminőt érdemlünk” – ismerős mondás, ugye?)

A világ változásáról

A világ változásáról

Csodálkozunk azon mit tesz ember emberrel, kormányunk a polgáraival, migránsok a helyiekkel, a szélsőségesek a migránsokkal, gazdagok a szegényekkel….

A Tudat Pi-je

A Tudat Pi-je

Elindul egy minden szándéktól függetlenül működő kiüresedési szakasz, mely a hétköznapi életeddel kapcsolatos gátjaid, problémáid, akár fizikális gondjaid oldásához vezet.

Jó szülő vagy?

Jó szülő vagy?

 Többször érezzük is, hogy amit teszünk az nem jó a gyermekünknek – de nem tudjuk másként csinálni. Egy idő után elkezdünk vizsgálódni, mi nincs rendben?