Minden betegség, tünet a test valamely egyensúly felbomlása miatt történik. Egyfajta jelzést küld számunkra a test arról, hol van a probléma, mit kell megoldanunk.

Testi szint

A problémát test szinten megközelítve leginkább a test tisztításával tudunk segíteni az egyensúly helyreállításában. Tehát állapottól függően különböző erősségű böjtöket, kúrákat tudunk eszközölni ezekben az esetekben.
Ezen kívül nagyon fontos a test megfelelő mozgatása, lazítása, legfőképpen a nyirokrendszer miatt, mivel annak nincs szíve és csak a test mozgása által érhető el a rendszer ürítése.

Érzelmi szint

Tüneteinkkel kapcsolatos érzelmi okokról már sok könyv íródott, érdemes a Mit üzen a testem? témakört körüljárnotok, megvizsgálni. Képességeim segítségével egyfajta belső beszélgetést végzek a testtel és lélekkel, szinte “elmondják nekem”, milyen okok vezettek az aktuális állapot kialakulásához, akár testi, akár érzelmi szinten.
A helyreállító folyamatokat több szinten segítem az alany közreműködésével, többféle, az állapothoz kapcsolódó módszert kezdek el használni (tisztító módszer, gyógynövények, szerek), amivel lehetséges segíteni adott helyzeten. Meditációs és légző gyakorlatokat is megtanítok, hogy a beteg is képes legyen szorongásait oldani és fájdalmát csökkenteni.

Amennyiben úgy érzed, tudom segíteni gyógyulásodat, az alábbi űrlapon is jelentkezhetsz egyéni konzultációra. ( Telefonszámom: 06 20 323 2610 )

2 + 4 =

Nézz szét honlapomon, vagy csatlakozhatsz csoportos programjaimhoz is:

Miért jönnek vissza ugyanazok a problémáim?

Miért jönnek vissza ugyanazok a problémáim?

"Miért rendeződnek vissza a dolgaim, amikor fejlődtem azokban korábban? Miért jönnek vissza ugyanazok a problémáim? Ha elvégeztem egy tanfolyamot, miért nem tudom később úgy és olyan hatékonyan használni a tanultakat, mintha nem végeztem volna el semmit?" - Ismerős...

A világ változásáról

A világ változásáról

Csodálkozunk azon mit tesz ember emberrel, kormányunk a polgáraival, migránsok a helyiekkel, a szélsőségesek a migránsokkal, gazdagok a szegényekkel….