A traumáink a tudatalattiban találhatók, ezért teljesen éber állapotban nem férünk hozzájuk és így a belőlük kialakult attitűdök, szokások nem változtathatók. Az életben mindent a szokásaink határoznak meg, ezeken keresztül kapcsolódunk.
Tapasztaltad már hogy, próbáltál valamiről éveken át leszokni és nem ment sehogy sem? Teljesen tudatos, éber állapotban ez lehetetlen.
Ez az est a fogantatástól kezdve és a születés közben történt beakadásokat (mindenkinek van) segíti átalakítani módosult tudatállapotban. A változás távban is előidézhető, ezért online is követhető lesz.

Egy sorozat első darabja lesz az esemény (2020. január 25., szombat, 17:00–20:00), amelyben eljutunk a születésünk lezajlásáig. Havonta fogom tartani ezeket a gyakorló esteket, a következő a kora gyermekkor lesz. Szépen lassan göngyölítjük fel mindenkinél az egyéni érintettségeket az egyek vagyunk- ugyanakkor különböző mintázatokkal kozmikus elvét használva. Nagyon hatásosnak tartom a tudatalatti működés kezelésére ezt az együttlétet.

Jelentkezés és bővebb info kérése sms-ben: 06203232610