“Miért rendeződnek vissza a dolgaim, amikor fejlődtem azokban korábban? Miért jönnek vissza ugyanazok a problémáim? Ha elvégeztem egy tanfolyamot, miért nem tudom később úgy és olyan hatékonyan használni a tanultakat, mintha nem végeztem volna el semmit?”
– Ismerős kérdések, ugye? Kezelések, spirituális tanfolyamok után lelkesek vagytok, átmenetileg minden rendben, majd elkezditek visszarángatni, újrateremteni a drámát az életetekben. A tapasztalat az, hogy pár hétig minden jól megy a kezelés után, majd újra kezdődik a mókuskerék. Nehéz ezen átjutni, tehát ebben próbálunk most segítséget adni nektek egy – Nagy Szilvivel közösen kidolgozott – módszerrel.

Ez által megmutatjuk, hogyan tudtok stabilitást elérni a saját rendszeretekben. Nem az a lényeg, hogy egy egyfolytában örömteli állapotot hozzunk létre, hiszen lehetetlen, hogy ne legyen hullámvasút! De a hullámvasúton is tudd, miért vagy adott állapotodban és azt hogyan kezeld, hogy ne blokkolj le, és a helyzet ne lehetetlenítsen el.

Mikor vagyunk nyitottak egy tanítás befogadására?

Amikor valaki épp benne van egy traumában, óhatatlanul alacsony rezgésszintre kerül, hiszen fél. Megoldásokat akar, de hiába kap, mert azon a rezgésszinten nem tud vele mit kezdeni. Mi is a teendő ilyen helyzetben?
Először tudatosan fel kell emeljük a szintünket. Ehhez meg kell ismerni magunkat, hogy mivel megy ez leginkább, hogy milyenek a reakcióink, és azt is, hogy hogyan tudjuk elengedni a bennünk lévő negatív gondolatot.
Ez után érdemes csak tanítások felé fordulni, önfejlesztő csoportokba menni,  mert a felemelt rezgésszinttel már magatokévá tudjátok tenni, valóban be tudjátok fogadni a tanításon hallottakat. És akkor nem borultok meg a tanultaktól, a rengeteg információtól. Egy szorongó, alacsony rezgésű ember abban az állapotában nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel vagy egy tanítással.

Összeállítottunk erre egy módszertant tehát. Ezt egy 4 részes oktatáson tudjuk átadni nektek, mely közben tudtok kérdezni és videók is fognak készülni. Mindenki olyan stratégiát kapj, amit önmagán hatékonyan végig tud vinni. Nem arra van szükségetek, hogy mi segítsünk neketek időről időre kijönni az állapototokból, és tőlünk függjetek, belénk kapaszkodjatok, egyetlen mentsvárként, mert akkor a hullámzás nagy lesz. Szeretnénk, ha stabilan megmaradna az érzelmi felszabadulás, lehetővé váljon a stabil változás és ne legyen ránk szükség, hogy kijöjjetek saját beragadásotokból.
Ezért hoztuk létre ezt a tanítást, hogy magatokat és dolgaitokat tudjátok kezelni, legyen egy lexikonotok, amit bármikor elővehettek és alkalmazhattok bármilyen korábban tanultakhoz vagy bármely más módszerhez.

Ez a négy részes, vegyesen online és offline módszertani oktatás más lesz, mint egy egyedi konzultáció, sokkal több idő áll majd rendelkezésetekre, hogy ne mi oldjuk meg helyettetek, hanem Ti tudjátok megoldani a problémáitokat.

Folytatás a videóban>

Bővebben a négy részes módszertan átadásáról>