Nagy Szilvivel közösen tartott programunkon elméleti és gyakorlati képzés kínálunk mindazok számára, akik kedvező, stabil és maradandó változásra törekszenek.Ez a program egy olyan segédlet és megértés az elméd működéséhez, ami bármikor elővehető, függetlenül attól, hogy
– alkalmazol-e valamilyen módszert vagy sem,
– melyik életterületen akarsz dolgozni,
– milyen válságban vagy
– mit szeretnél megváltoztatni.

Különböző neveltetésünknél, habitusunknál fogva mindannyian másképp szocializálódtunk és másképp látjuk a világot. Emiatt egyéni módon kell az elménket is megismerni és hangolni.
Ebben az egyéni konzultációkkal is segíteni fogunk Titeket a 3. és az 5. hét között (szintén online).

A problémáinkat az emberi elme adott működése és ezen működés által a különböző élethelyzeteinkben való reagálás és a dolgokkal való azonosulás okozza, ami egészen a születésünktől fogva zajlik és ebbe beletartoznak többek között a szülői kondícionálások is. Ennek folyományaként akár teljes mértékben eltávolodhatunk saját magunktól.

Ez a tananyag arról is szól, hogy hogyan kezd el uralni a saját elmédet.

Ha ezt egyre inkább képes vagy megtenni, átékelődik az Ego szerepe az életedben. Ez a folyamat annak érdekében zajlik, hogy igazán a kezedbe vehesd a sorsod irányítását.

Onnantól fogva, hogy a Lelkünkből – Lélek által vezérelve – kezdjük el irányítani az életünket, egy olyan hatalmas tér jelenik meg és áll rendelkezésünkre, amely rendelkezik az összes lehetőséggel. Ebben a térben már félelemmentesen tudjuk és érezzük, hogy valójában mit akarunk csinálni, képesekké válunk megtenni az adott lépéseket és azokat sikerre is vinni.

A folyamat által teljesen megváltozik az életünk minősége és az életmód is: megtörténik a változás, új szokás rendszereket alakíthatunk ki, szintet ugrunk és az új szintet stabilizáljuk.
Változhat – a szándékunk szerint – a párkapcsolat/kapcsolatok minősége, a kommunikációs formák, a munka/hivatás, emberekhez, egészséghez, dolgokhoz, témákhoz való hozzáállás.

Mit tartalmaz ez az 5 hetes program?

 1. Négy napban online tréninget, naponta 10-16 óra között, melyek időpontjai a következők:
  Március 25. hétfő – 1. workshop
  Április 1. hétfő – 2. workshop
  Április 8. hétfő – 3. workshop
  Április 29. hétfő – 4. záró workshop
  Minden alkalom elméleti tanításokat és önállóan, bárhol végezhető gyakorlatokat tartalmaz.
 2. A tréning-napok között folyamatos lesz a kapcsolattartás. Minden kérdésre videokban fogunk válaszolni.
 3. 20-30 perces egyéni konzultációt tartunk (online).

Ára: 60.000 Ft
Email: lelekbolelek@gmail.com (Lélekből Élek)

Várunk szeretettel erre a fantasztikus hetes utazásra!
Szilvi és Gellért

Torma Gellért