Mindenkinek szüksége van arra, hogy láthassa miért történnek most vele azok a dolgok, események amik történnek, amilyen helyzetbe most került.
A gondolataink és érzéseink bizonyos térből faladnak. Ha ez a tér (helyzet) a jövőből vagy múltból táplálkozik, akkor sajnos képtelen vagy olyan gondolatokkal élni, ami kreatív és előre vihet Téged. Ha fogságában vagy a múltban történteknek, például annak, hogyan viselkedtek Veled, akár tegnap vagy egy órával ezelőtt. Vagy például annak, hogy milyen családban éltél, honnan jöttél, milyen lehetőségeid voltak. Ha ezek a gondolatok, érzések uralnak jelenedben, vagy akár bizonyos korlátolt egészségi állapotban vagy éppen, ami mozgásodban korlátol (akár szklerózis, akár valamilyen pánikbetegség)… akkor tudnunk kell, hogy ezeket az állapotokat a gondolatinkkal, érzéseinkkel, félelmeinkkel hozzuk be a jelenünkbe.

Hogyan tudsz változtatni a valóságodon?

Amíg az az állapotod, amiben most vagy, valamely múltbéliből táplálkozik, vagy egy elérendő dologgal kapcsolatos (ha egyszer olyan társam lesz, ha egyszer olyan munkahelyem lesz,…), addig nem a jelenből teremtesz, a Te életedből, aki most vagy valójában. Mit érdemes tenni? Először is ne figyelgesd állandóan a gondolataidat, h azokat megváltoztasd. Azután hanem arra kell ráébredj, honnan táplálkoznak a gondolataid, milyen térből (és nem magukra a gondolatokra). Mert erre reagál (csatlakozik rá) a jelened… Ekkor már nagyon hamar tud változni az az állapot, amiben éppen most vagy.


Részletek a videón:
Hogyan tudod önmagadból fakadóan teremteni a valóságodat?

az előző video folytatása

Közzétette: Gellért Torma ? 2019. február 12., kedd